Taas se tuli todistettua! Paikallisliikenteen bussissa havahduin yhen juustopää-äidin toimintaan. Oikeestaan en olis kiinnittänyt siihen muuten huomiota mut sillä oli käsilaukkuna sellanen Pampersin vaippakassi joka alkoi vituttamaan, jolloin se koko henkilö alkoi vituttamaan jolloin sen toiminta alkoi vituttamaan ja sitä oli pakko alkaa seurata. Noh, sillä oli mukana sellanen E.T.-skidi joka tietysti kaikkien mielestä on maailman söpöin lapsi. No ei kuulkaa vittu oo, se on ruma kun rullatuoli niinkun kaikki muutkin muksut. No joka tapauksessa se skidi sit klähmi niillä tahmatassuillansa joka paikkaa ja oli tietty sen jälkeen laittamassa niitä lapioita suuhunsa. Ennen kun se ehti itekään tajuta sen äiti kaivo sielt superäiti-veskastaan desinfioivan käsipyyhkeen ja hiero sen koko muksun sillä pyyhkeellä kauheen kaakatuksen saattelemana. "Ei Elviira-Lindastiina-Xenia-Pipperskakan! Ei saa koskee mihinkään kun täällä on pöpöjä ja sit voi tulla pipi!" No sen seurauksena se mukelo meni tietty ihan hysteeriseks ja luultavasti pelkää loppuelämänsä ajan koskee mihinkään.

Tällaset hyysääjä-äidit (ja ihmiset ylipäätään) ansaitsisi kohdata flyygelin samalla tavalla kun Newton kohtasi omenan. Mikä saatana siinä on että mikään ei koskaan saa olla huonosti tai likasta tai surullista? Luonto-ohjelmat on kiellettyjen listalla koska niissä voi vaikka kuolla eläimii. Samasta syystä on kiellettyjen listalla Leijonakuningas ja Bambi. Valot pidetään yötä päivää päällä ettei tarvii pelätä pimeetä. Lapset nukkuu 8-vuotiaiks vanhempien vieressä ettei niille tuu henkisii traumoja tai mitä lie paska-fobioita. Juosta ei saa missään tapauksessa ettei ne vahingossa kompastu ja saa haavaa ja joudu aivoleikkaukseen ja joudu huostaanotetuks ja.. Ja sitten kaiken pitää olla aina ihan helvetin onnellista et niistä lapsista tulee varmasti tasapainosii äitien pikku kusipää-kultakutreja! Kuulepa nyt vitun Hysteeri-Helena: Se lapsi kasvaa ihan vitun paljon tasapainosemmaks josset oo koko ajan hyysämässä ja "auttamassa" sitä ja puuttumassa sen elämään joka käänteessä. "Mutku mitään pahaa ei saa tapahtuu meidän Onni-Toivo-Lahja-Armakselle!"  VITTU MITÄPÄ LUULET KUN SE KASVAA AIKUISEKS NIIN KOHTELEEKO TÄÄ VITTUPÄÄPLANEETTA SITÄ SILKKIHANSIKKAIN!?

Valitettavan usein tämä sama hyysääjäporukka on taipuvainen maanisuuteen (ks. edellinen kirjoitus) ja silloin se vitutus vasta alkaakin. Jostain kumman syystä näillä mulkvisteilla on joku unelma paratiisi-maailmasta jossa ipanat on kääritty pumpuliin ja tiet on päällystetty vaahtokarkeilla ja ihmiset ratsastaa karkkia paskovilla yksisarvisilla ja mitään ei ikinä sattuis koska kaikki on vaaleenpunasta. Vittu. Näin on. Mitäpä jos kohtaisit realiteetin ja myöntäisit että tää meidän kivenlohkare on paska paikka asua ja kaikkee sattuu ja se on ihan ok. Ja mitä enemmän sitä sekasikiöös hyysäät sen avuttomampi siitä tulee ja sen luultavammin se sekoo ja päätyy joen pohjaan. Ja sitäpaitsi: allekirjoittanut putosi lapsena pää edellä puusta, eikä sekään ole mitään vahinkoa aiheuttanut!